Scandal: INML, acuzat că a falsificat probele în „cazul Alexandra Măceșanu”

Familia Alexandrei Măceşanu bănuiește că INML a falsificat probele la expertiza rămăşiţelor găsite în butoiul din curtea casei din Caracal.

Alexandru Cumpănașu a precizat la #romaniarv# că dosarul deschis de Parchetul General a pornit de la plângerea penală făcută de el împotriva institutului. Acesta a mai spus că familia va face o contraexpertiză pentru a se asigura de veridicitatea rezultatelor.

„În plângerea penală pe care am depus-o la Parchetul General faţă de cei de la INML în momentul în care am avut de la doamna ministru Sorina Pintea raportul de control de la INML. Doamna Pintea spune că acel raport că cei de la INML nu au comunicat eficient şi că nu se poate pronunţa cu privire la respectarea procedurilor de către INML, pentru că nu intra în competenţa ministerului.

Fiind raportul ministrului Sănătăţii, mie mi-a trimis nişte suspiciuni foarte mari, când am văzut că analiza genetică a fost realitaă de pe 2 până pe 3 seara. Perioada trecută în raport nu corespunde unei perioade normale ca perioadă de timp. Cred că au dat un raport incorect şi noi am primit condoleanţe aiurea în tramvai. Nu putea fi constatat ADN-ul Alexandrei într-un timp atât scurt şi atunci este falsificare de probe”, a spus Alexandru Cumpănaşu, la Romania TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.