Vinurile Cramei Aramic, rețeta perfectă pentru o seară de vis la Suter Garden

0

Rețeta perfectă pentru o seară de vis: Suter Garden (o locație fabuloasă din București), muzică fină, mâncăruri savuroase și vinurile asortate ale Cramei Aramic. O seară magică, petrecută alături de prieteni noi și vechi, o seară ce m-a deconectat de la agitația unui oraș infernal, de la griji, de la tehnologie, de la deadline-uri.

A fost, practic, o promisiune a reconectării la cei dragi și la noi înșine, totul reprezentând rețeta unei seri speciale la Suter Garden. Dacă în ecuație mai aduci și preparatele delicioase create de Masterchef Henrik Sebok și muzica live by Sorina Enea & Alex Borsan, iar invitația de a dansa în grădină, de nerefuzat, nu ai cum să nu te simți minunat și nimic din cele de zi cu zi nu îți mai tulbură starea de bine.

Vorbim, practic, de un nou eveniment Menu Tasting at Suter Garden într-o seară de joi, din prima săptămână a lui septembrie.

Nu pot să nu menționez vinurile fabuloase ale Cramei Aramic: Roze, Fetească Alba, Roșu de Silagi și Piatra Soarelui – Sauvignon Blanc, vinuri multi-premiate la festivaluri și târguri prestigioase din țară și străinătate, care i-au încântat pe cei prezenți.

De altfel, o seară poate fi de neuitat doar dacă savurezi, printre multe altele, un vin de calitate. Iar Crama Aramic oferă din plin aceste vinuri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.