Scandal uriaș la Serviciul de Permise și Înmatriculări din Giurgiu

0

6 angajați ai Ministerului Afacerilor Interne și 7 instructori auto sunt audiați, la această oră, la DNA București. Toți au fost reținuți azi-noapte, în urma descinderilor de la Serviciul de Permise și Înmatriculări din Giurgiu.

26 de descinderi au fost făcute la adresele unor polițiști examinatori, instructori auto și intermediari.

În plus, ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție și procurorii DNA au percheziționat și sediul instituției care eliberează permisele de conducere în Giurgiu.

Rețeaua, spun anchetatorii, ar fi pus la volan zeci de oameni care nu știau nici măcar regulile elementare de legislație rutieră.

Ofiterii Direcției Generale Anticorupție au efectuat percheziții, joi seara, la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu (SRPCIV) și la locuințele unor polițiști și instructori auto.

Ofiterii Direcției Generale Anticorupție au făcut percheziții, joi seara de la ora 18:00, la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu (SRPCIV) și la locuințele unor polițiști și instructori auto, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Ofițerii DGA cercetează obținerea frauduloasă a mai multor permise auto. În total, s-au desfășurat 26 de percheziții.

Este vorba de șase polițiști și șapte instructori vizați de percheziții, care urmau să fie duși în noaptea de joi spre vineri la DNA central pentru audieri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.