Barna ia în calcul susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

0

Dan Barna, preşedintele USR, a precizat că Alianţa USR-PLUS va susţine pentru Primăria Capitalei candidatul cu cea mai bună poziţie, iar dacă acesta este Nicuşor Dan, nu e nicio problemă.

„Eu sunt consecvent mesajului pe care l-am dat de doi ani de zile. USR e în poziţia să susţină candidatul cu cea mai bună poziţie. Dacă Nicuşor Dan e în această poziţie, nu e o problemă. Dacă e Vlad Voiculescu, la fel”, a declarat Dan Barna  vineri seara la B1TV.

El a precizat că discuţia este dacă se face un sondaj din această etapă în care să fie inclus şi candidatul PNL.

„Cel mai bun candidat o va bate pe Gabriela Firea. (…) Candidatul unic al opoziţiei o va învinge pe Gabriela Firea”, a subliniat liderul USR, Dan Barna.

Dan Barna a precizat că decizia în ceea ce priveşte raporturile lui Nicuşor Dan cu USR aparţine filialei Bucureşti a partidului.

Nicuşor Dan a anunţat, luni, că s-a înscris în cursa internă din USR pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, el precizând că sondajele arată recurent că este omul politic din opoziţie cu cea mai mare intenţie de vot a bucureştenilor.

Protocolul Alianţei USR PLUS stabileşte că cele două partide vor avea candidaţi comuni la alegerile locale de anul viitor. PLUS l-a desemnat pe fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu drept candidat pentru Primăria Capitalei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.