Mama Luizei Melencu a refuzat să se prezinte la DIICOT

0

Procurorii pregătesc măsuri de urgenţă în cazul mamei Luizei Melencu după ce acesta nu s-a prezentat joi la DIICOT pentru a-i fi prelevate alte probe biologice. Femeia a declarat că se aştepta la un ordin judecătoresc şi, din punctul său de vedere, nu există motiv pentru a oferi probe biologice.

Mama Luizei Melencu declarase în cursul zilei de miercuri, după ce poliţia s-a prezentat cu mandat la locuinţa sa, că va merge joi la DIICOT Bucureşti, dar nu va da probe biologice pentru testul ADN. Totuşi, până seara ea s-a răzgândit şi joi nu s-a mai dus la DIICOT.

„Asta a fost decizia mea. Nu mai am încredere. Gândiţi-vă că sunt şase luni de zile şi în aceste şase luni sunt doar speculaţii. Noi în aceste şase luni nu am primit niciun răspuns. Eu în statul român nu mai am încredere. Câte măgării s-au făcut şi câte se fac. (…) În momentul de faţă, aceşti procurori merg numai pe premisa că aceste fete au fost ucise. Eu nu cred că Luiza este ucisă, şi nici Alexandra. Se merge pe o singură pistă”, a declarat Monica Melencu într-o intervenţie la Romania TV.

Potrivit procedurilor, după neprezentare, Monica Melencu risc o amendă de până la 5.000 lei. De asemenea, procurorii o vor cita din nou pe mama fetei pentru a-i fi prelevate probe biologice. În caz de refuz, procurorii pot cere un ordin judecătoresc şi femeia poate fi adusă cu forţa la DIICOT.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.