Cum facem cumpărături în cunoștință de cauză

Share:

După o primă încercare nereușită de a lansa un comparator de prețuri al produselor din supermarketuri, autoritățile au început noi demersuri în acest sens. Până vor reuși, pe siteul dedicat rămânem doar cu posibilitatea de a compara prețurile combustibilului pentru mașini.

Ideea în sine nu este deloc rea, însă cum ne descurcăm până ce această idee va fi pusă practică așa cum trebuie? Cea mai la îndemână soluție pentru a beneficia de prețuri convenabile pare a rămâne să facem câte o vizită tuturor lanțurilor preferate. O variantă care nu doar că mănâncă timp, dar s-ar putea dovedi și ineficientă datorită costurilor asociate cu transportul de colo-colo.

Dacă aveți o grămadă de timp la dispoziție, gratuitate la transport, iar acest mod de a petrece timpul liber este ceea ce preferați să faceți în viață, atunci nu are rost să citiți în continuare. Pentru toți ceilalți, vă prezentăm o modalitate inteligentă de a beneficia de cele mai bune promoții și oferte speciale din magazine fără să fie nevoie să petreceți ore în șir în trafic și printre rafturi.

Probabil că ați găsit uneori în cutia poștală pliante sau cataloage online de la magazinele din proximitatea locuinței dumneavoastră. S-ar putea chiar ca unele dintre ofertele prezentate acolo să vă fi stârnit interesul. Dar de unde știți că acelea sunt cele mai bune oferte fără să faceți o comparație cu cataloagele tuturor celorlalte magazine?

Faceți cunoștință cu siteurile dedicate cataloagelor online. Catalomat.ro ne oferă un exemplu ilustrativ pentru modul în care acestea funcționează. Este suficient să accesați pagina și să alegeți magazinul pe care îl căutați – printr-o simplă căutare. Sunteți curios care este oferta din ultimul catalog Carrefour? Nimic mai simplu, din două clicuri ați ajuns pe pagina dedicată tuturor cataloagelor de la acest lanț, aranjate în ordine cronologică, incluzând chiar și cataloagele dedicate anumitor magazine Carrefour.

Puteți să vedeți oferta din orice supermarket, de exemplu, dacă veți căuta catalog Kaufland săptămâna viitoare, ofertele și promoțiile vor fi listate în ordinea paginilor din catalogul tipărit. Acest lucru nu doar că vă ajută să economisiți timp pe care l-ați fi petrecut căutând catalogul tipărit de la Kaufland, dar vă ajută și să protejați mediul înconjurător, nemaifiind nevoie să se consume hârtie pentru tipărirea sa. Având la îndemână toată colecția de cataloage și pliante de pe piață, puteți să comparați ofertele, dar și să răsfoiți cataloagele în liniște, pentru a vă inspira… Mai ales că nu veți găsi doar supermarketuri, ci și numeroase alte categorii de magazine. Aveți ceva de reparat în casă sau un proiect de făcut în grădină? Nicio problemă, în câteva secunde ați ajuns la ultimul catalog Dedeman.

Chiar dacă tot mai multe produse ale comercianților sunt disponibile prin comandă la domiciliu, deseori este mai convenabil să vă deplasați la magazin. Odată că evitați costul transportului, care este inclus de obicei doar de la o anumită valoare a cumpărăturilor în sus, iar în al doilea rând, s-ar putea să aveți nevoie să studiați produsul îndeaproape înainte de a-l achiziționa. Pentru aceste situații, cataloagele tipărite pe care le puteți consulta online pot fi o adevărată mină de aur – prin prețurile la care aveți acces, dar și prin inspirația pe care v-o oferă.

(Sursa foto: Pixabay)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.