Mititelu pune tunurile pe FRF

0

Conflictul pe tema veritabilei echipe Universitatea Craiova datează de aproape 8 ani! Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, denunță presupuse abuzuri comise de către Federația Română de Fotbal și anunță că nu va renunța să caute dreptatea în instanță, informează Realitatea.net.

Adrian Mititelu a fost invitatul emisiunii ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea TV, moderată de către Claudiu Giurgea.

În 2018, instanța a decis că CS U Craiova, echipa din Liga 1, nu deţine palmaresul istoric al ‘Științei’. Asta nu înseamnă că gruparea lui Adrian Mititelu are în palmares trofeele istorice ale ‘alb-albaștrilor’.

CS Universitatea Craiova a apărut în anul 2013, ca urmare a asocierii cu Primăria Craiova. De la formarea clubului, și-a disputat succesiunea cu echipa FC U Craiova 1948, controlată de către Adrian Mititelu, care a fost dezafiliată de Federația Română de Fotbal în 2011.

Ambele cluburi revendică în instanță palmaresul istoric al ‘Științei’ din perioada 1948 – 1991.

„Federația Română de Fotbal a mai comis încă un abuz! În campania pentru susținere, domnul Burleanu mi-a promis că prima decizie pe care o va lua la Federație va fi să revoce hotărârea de înscriere a echipei CS U Craiova în fotbal. Era promisiunea că îi va exclude din fotbal la finalul campionatului.

Ei au făcut niște acte premergătoare în mod abuziv. Anul trecut, au modificat regulament și au adus o inovație în fotbalul românesc. Dar asta înseamnă că au făcut-o în mod special pentru CS U Craiova, că au pus-o la cale. Au zis că nu contează cum te numești în acte, dacă ai o marcă înregistrată cu un nume, noi te înscriem în competiție sub numele ăsta. Ceea ce este o aberație! Adică toate structurile din România au un nume, pe care ni-l dă certificatul sportiv.

Federația a scris abuziv că CS U Craiova e Universitatea Craiova. Ei au o marcă care face obiectul unor litigii în instanță și care cu siguranță va fi anulată. Până atunci, se bucură de bună credință. Dar în niciun caz nu înseamnă că ei sunt Universitatea Craiova. E o chestiune de moment.

Mai mult, i-au oferit lui Victor Pițurcă un titlu de plată de 7 milioane de euro din burtă, era un contract pe care l-au interpretat în mod abuziv în favoarea lui Pițurcă. Pe mine m-au băgat în faliment, ca să mă distrugă, ca să mă omoare. E o chestiune care se judecă. Ei, ca să mă distrugă, au dat o soluție abuzivă la comisiile Federației. Dar n-au putut să mă ucidă„, a spus Adrian Mititelu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea TV.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.