Candidatura prezidențiabilului Mircea Diaconu, desființată de Theodor Paleologu

Share:

Candidatul PMP la prezidențiale, Teodor Paleologu, a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că Mircea Diaconu e o glumă în postura de președinte al României. 

„Mircea Diaconu e o glumă în postura de președinte al României. Dacă i-ați văzut interviurile, se vede că nu are nicio cunoștință despre ce înseamnă să fii președintele României”, a declarat Teodor Paleologu, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, l-a ironizat și pe Andrei Caramitru.

„Râd de mă prăpădesc. E foarte comic. Are foarte multă imaginație și eu mă distrez. Îmi fac plăcere aceste comentarii. Nu sunt masochist. Îmi fac o cafeluță și văd ce a mai spus Andrei Caramitru despre mine. A spus că sunt isteric, că sunt instrumentul mafiei, că ajut ciuma roșie. E foarte amuzant. Oamenii cu o mare curiozitate intelectuală sunt și puțin perverși pentru că te amuză astfel de asburdități. Îmi plac. Pentru că Barna scade în sondaje. De ce să fie supărat? Pentru că nu e convingător. Nu ați văzut în SUA ce vizită comică a avut. Doamna Dăncilă, domnul Barna s-au aflat în treabă în SUA”, a completat Paleologu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.