Scandalul Ucrainagate ia proporții. A intervenit Joe Biden pentru a clasa o anchetă ce-l viza pe fiul său?

0

Noi dezvăluiri incendiare în scandalul Ucrainagate. Postul american Fox News anunță că un procuror ucrainean de top a dezvăluit în timpul unui interviu acordat avocatului personal al președintelui Trump, Rudy Giuliani, la începutul acestui an, că i s-a cerut să claseze o anchetă ce implica o firmă de gaze naturale ce avea legături cu fiul lui Joe Biden. 

Fox News a obținut o copie a notelor lui Giuliani din interviul său din ianuarie 2019 cu procurorul ucrainean concediat, Viktor Shokin, în care acesta a susținut că „investigațiile sale s-au oprit de teama Statelor Unite”. Giuliani a declarat la televiziunea de știri că amestecul democraților este evident.

Iar firele duc chiar până la candidatul lor din 2016, Hillary Clinton. Avocatul spune că le va prezenta în curând pentru ca americanii să afle amestecurile lui Joe Biden, posibilul contracandidat al lui Trump la alegerile din 2020, în justiția din Ucraina.

Ucrainenii mi-au adus dovezi substanțiale despre complotul ucrainean al lui Hillary Clinton, al Departamentului Național de Securitate, George Soros și companiilor lui. Mi le-au pus în brațe. Au venit și mi-au mărturisit. Eu am scris despre asta. Am angajat un anchetator.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.