Teatrelli are un nou site

0

Teatrelli are, începând din această lună, un nou site. Disponibil la adresa www.teatrelli.com, acesta oferă publicului acces ușor la calendarul evenimentelor Teatrelli și la achiziționarea biletelor, precum și o arhivă unică a dezbaterilor și interviurilor cu personalități culturale – disponibilă în format video.

 Structurat pentru a veni în întâmpinarea publicului, noul site al Teatrelli, www.teatrelli.com, propune un calendar în timp real al spectacolelor programate pe scena teatrului, cu acces direct la achiziționarea de bilete. În același timp, publicul poate consulta mereu și evenimentele viitoare ce vor avea loc la Teatrelli.

Secțiunile Despre și Spectacole aduc un plus de informație despre conceptul Teatrelli și propunerea artistică. Creat pe structura unei cafenele artistice, Teatrelli este un spațiu cultural interdisciplinar alternativ dedicat artelor performative. Aduce atât publicului, cât și artiștilor o diversitate de experiențe: teatru inovator, tehnologie și tânără generație; dezbateri culturale; teatru clasic cu mari vedete; concerte de jazz, muzică clasică și muzică alternativă. Ca element de unicitate, publicul poate viziona dezbaterile culturale în format video pe noul site – la secțiunea Dezbateri. Iar Interviurile Teatrelli, o invitație de a pătrunde în culisele actului artistic și de a descoperi secretele din spatele cortinei, sunt o altă secțiune specială a site-ului. Răzan Mazilu, Antoaneta Cojocaru, Daniel Pascariu, Matei Ioachimescu, Laura Hîncu, Bogdan Bolohan sunt doar câțiva dintre artișii care răspund la întrebări inedite și pot fi urmăriți la secțiunea Interviuri.

Site-ul www.teatrelli.com este realizat în colaborare cu echipa Glitch, formată din Dan Stănescu, Cosmin Simionescu, Oana Dobre și Miruna Modilca-Belgun.

Misiunea noastră a fost să punem în valoare conținutul Teatrelli într-un mod simplu, structurat și ușor de navigat. Designul funcționează ca o ramă pentru a ajuta materialul foto și video să strălucească, în timp ce accentele minimale, în cromatică sau <typography,> dau personalitate întregii experiențe.”, a declarat Dan Stănescu, director de creație Glitch.

 Odată cu experiențele noi din punct de vedere artistic pe care le prezentăm publicului, ideea unui nou site a venit ca o continuitate firească, din necesitatea de a facilita publicului un acces cât mai bun la evenimentele noastre și, în același timp, de a crea o platformă modernă, în pas cu necesitățile actuale, care să releve cât mai bine personalitatea Teatrelli., a explicat Roxana Lăpădat, director artistic Teatrelli.

Următoarele spectacole programate pe scena Teatrelli sunt, printre altele: Scrisori de dragoste, celebra montare într-o nouă distribuție, cu Cerasela Iosifescu și Claudiu Belonț în rolurile principale (13 octombrie), Privește cerul…, un demers de teatru și breakdance singular semnat de Bogdan Bolohan (14 și 20 octombrie) și Oxygen, de Ivan Vârâpaev, în conceptul Antoanetei Cojocaru și al lui Daniel Pascariu (21 octombrie).

Despre Teatrelli

Teatrelli este un proiect al Primăriei Capitalei, prin creart, un spațiu cultural alternativ dedicat artelor performative, care oferă publicului producții proprii de teatru și dans, precum și concerte acustice, dezbateri și artist-talk-uri.

www.facebook.com/teatrelli/

www.instagram.com/teatrelli/

www.teatrelli.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.