FIFA îl anchetează pe Becali

Lukasz Gikiewicz (31 de ani) a a reclamat FCSB la FIFA. Polonezul, care şi-a reziliat unilateral contractul, își cere salariul până în iunie 2020 și solicită forului internaţional să impunăo interdicție la transferuri lui FCSB.

Lukasz Gikiewicz a jucat doar 196 de minute în Liga 1, până când Gigi Becali a anunțat că e liber să plece, şi a protestat prin intermediul avocatului său, bulgarul Gheorghi Gradev.

FCSB a deschis o acțiune disciplinară împotriva jucătorului, încercând să rezilieze contractul fără a mai plăti vreo compensație, imputându-i că a filmat un antrenament făcut separat, deși regulamentul de ordine interioară nu permite folosirea telefoanelor mobile la antrenamente, şi a absentat de la antrenamentele ținute după jumătatea lunii septembrie.

Avocatul fotbalistului, Gheorghi Gradev, a declarat că a reziliat deja unilateral contractul lui Lukasz Gikiewicz „cu justă cauză” încă din  20 septembrie.

„Gikiewicz şi-a terminat contractul încă din 20 septembrie și am făcut deja o plângere la FIFA pe 30 septembrie. În plângere, cerem toți banii până la finalul contractului și o interdicție de a mai face transferuri pentru FCSB. Ei voiau să-i facă o acțiune disciplinară, dar după ce i-am notificat despre rezilierea contractului nu au mai răspuns nimic”, a declarat Gradev pentru GSP.

Polonezul avea un contract până în iunie 2020, cu un salariu lunar de 8.500 de euro. Cum nu și-a primit banii începând cu luna august, solicită suma de 93.500 de euro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.