PNL București îl numește pe Stelian Bujduveanu lider al Consilierilor Generali PNL în cadrul Primăriei  Generale

0

PNL București anunță numirea lui Stelian Bujduveanu în funcția de lider al Consilierilor Generali PNL în cadrul Primăriei Municipiului București. Stelian Bujduveanu ocupă încă din 2016 funcția de Consilier General și este membru în comisia juridică din cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Mandatul noului lider al Consilierilor Generali PNL este de a transparentiza activitatea Consiliului General al Municipiului București și de a continua eforturile PNL București de a se opune administrației Gabriela Firea-PSD, care, în ultimii 3 ani, s-a remarcat prin: irosirea banilor publici, licitații netransparente și bugete record alocate către companii municipale declarate ilegale de către instanță. Stelian Bujduveanu va avea principalul rol de a aduce la lumină toate abuzurile acestei administrații incompetente.

Stelian Bujduveanu s-a alăturat Partidului Național Liber în 2012 și a condus în ultimii ani organizația TNL București. La 30 de ani, noul lider al Consilierilor Generali PNL se bucură deja de o vastă experiență politică și de o amplă cunoaștere implicațiilor legale ale administrării municipale, fiind licențiat în Drept. În prezent, Stelian Bujduveanu deține un master în Dreptul Uniunii Europene, și este doctorand în Drept Administrativ în cadrul Școlii Doctorale a Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Misiunea lui Stelian Bujduveanu este de a fi scut, împreună cu echipa de Consilieri Generali PNL împotriva abuzurilor, lipsei de transparență și a cheltuielilor nejustificate în care administrația Firea PSD se angajează, cheltuind banii din taxele bucureștenilor care muncesc cinstit. Odată cu noua numire, vom intra într-o nouă etapă în care PNL București devine raportor al modului în care cheltuirea banului public este realizată, pentru că bucureștenii au dreptul să știe unde se duc banii lor. Această etapă este una naturală. Am inițiat dialogul cu cetățenii capitalei odată cu campania de strângere de semnături și odată cu campania prezidențială și vrem să completăm acest demers cu o comunicare aplecată pe cifre și pe fapte, pentru că administrația trebuie să fie transparentă într-o Românie Normală.”  a declarat Violeta Alexandru, Președintele PNL București.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru acest vot. Începem de astăzi un demers susținut de a aduce la lumină modul în care Bucureștiul este administrat. Am afirmat în repetate rânduri că avem nevoie de transparență în instituțiile publice și trebuie să redăm Bucureștiul bucureștenilor și am încredere că vom reuși. , declară Stelian Bujduveanu, Liderul Consilierilor Generali PNL din cardul Consiliul General al Municipiului București.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.