Alexandru Cumpănașu vrea să-l viziteze pe temutul interlop Ion Clămparu în închisoare

Alexandru Cumpănaşu explică de ce a decis să candideze şi de ce vrea să-l viziteze pe temutul interlop Clămparu în spatele gratiilor.

„Am făcut solicitare să mă văd cu Clămparu, așa ca și candidat la prezidențiale, că eu cred că știe mai multe decât spune.  Aceasta va fi prioritatea numărul unu a mandatului meu: Nu mai vreau să aud, să văd, să cred că există politicieni care profită de fete minore, sechestrate. Sunt probe la dosarul DIICOT pe care l-au ignorat cu desăvârșire procurorii DIICOT. 70 de pagini. În ele sunt informații clare cu privire la politicieni care nu fost nici azi audiați și care aveau cunoștință despre Dincă, despre relațiile pe care le avea în Italia, despre protejarea lui de către acești politicieni. O parte din banii partidelor politice vin de la rețele de trafic de carne vie. Procurorii din Italia ne-au rugat să păstrăm confidențialitatea numelor și a datelor”.

Ion Clămparu a fost condamnat în Spania la 25 de ani de închisoare pentru proxenetism după ce a obligat sute de tinere să se prostitueze. A fost adus în România şi încarcerat în Penitenciarul din Aiud, acolo unde este închis de aproximativ șapte ani.  Potrivit unor surse din mediul penitenciar, Ion Clămparu a cerut magistraților de la Judecătoria Aiud să-i modifice regimul de detenție din regimul de maximă siguranță în regim închis. Clămparu a susținut în fața judecătorilor că are o conduită exemplară de la momentul încarcerării, că a făcut eforturi în vederea deprinderii unor valori în această perioadă și s-a implicat activ în activități educative, aspect care evidențiază o evoluție pozitivă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.