Rareș Bogdan, după refuzul lui Victor Ponta: Liberalii își doresc anticipate!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus la Digi24 că liberalii își doresc alegeri anticipate în maximum 3-4 luni, iar condițiile puse guvernului Ludovic Orban de USR sunt obiective pe care le vizează și liberalii.

”M-aș fi mirat ca dl. Ponta să fie consecvent până la capăt. Dar încă sper ca domnia sa să se fi maturizat după experiența din 2014 și 2015 și să reușească totuși să fie consecvent măcar acum, dacă tot a dat jos Guvernul Dăncilă. Ca fost premier, ar trebui să știe ce înseamnă ca România să intre în iarnă fără un guvern valid, care nu poate să guverneze decât șchiop”, a comentat Rareș Bogdan decizia lui Victor Ponta de a nu vota guvernul Ludovic Orban, la Digi24.ro.

”Negocierile au fost grele și se dovedesc în fiecare zi extrem de grele”, a mai spus Rareș Bogdan. ”Pentru PNL și cred că pentru România, cel mai important lucru e să ajungem la anticipate, pentru că nu putem rămâne la șantajul nesfârșit a unor oameni care au pierdut alegeri europarlamentare, care au făcut scoruri de 6-7%, altora care cu greu au reușit să trimită doi europarlamentari. Ce o să facem în următoarele luni, o să stăm la condiționările unora. Am o memorie destul de bună și mi-e greu să pot uita cum cei care astăzi încearcă să ne pună condiții peste condiții, până mai ieri erau umăr la umăr cu Dragnea, Nicolicea, Șerban Nicolae… Dacă-și închipuie că noi uităm lucrurile astea, se înșeală.” a mai afirmat Rareș Bogdan.

”Condițiile celor de la USR sunt și condițiile noastre” a explicat Rareș Bogdan. Întrebat dacă Guvernul Orban ar trebui să-și dea demisia și să se meargă spre alegerile anticipate, Rareș Bogdan a răspuns că au o strategie extrem de clară și că are încredere în Klaus Iohannis și Ludovic Orban că vor merge pe această strategie, una care nu există în spațiul public: ”alegeri anticipate în maximum 3-4 luni, care se vor produce conform Constituției. Alegeri anticipate va provoca Guvernul Orban”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.