Alianța USR-PLUS vrea să guverneze în perioada 2020-2028

0

USR și PLUS, prin vocea europarlamentarului Dragoş Tudorache, anunță că obiectivul alianţei este acela de a intra la guvernare începând cu anul 2020. Deputatul european, Dragoș Tudorache, este de părere că partidul care va câştiga anul viitor alegerile parlamentare are şanse să guverneze pentru o perioadă de opt ani.

„Indiferent dacă vom avea anticipate sau dacă vom merge la alegerile la termen, obiectivul nostru politic rămâne acelaşi: acela ca împreună în Alianţa USR – PLUS şi eventual într-o coaliţie pe care va trebui s-o negociem cu PNL, să dăm guvernarea din 2020.

Intrăm într-o perioadă politică în care cumva şansa a aliniat ca până în 2024 să nu mai avem alegeri. Perioada 2020 – 2024 va fi o perioadă curată, fără alegeri, ceea ce înseamnă că e o fereastră de oportunitate unică, în care o guvernare bine aşezată, o coaliţie bine negociată de la început, poate să împingă ţara asta într-o altă direcţie.

Mai mult decât atât, după 2024, pentru că toate alegerile se aliniază în 2024 şi europarlamentarele şi prezidenţialele şi localele şi parlamentarele, urmează o altă perioadă de patru ani fără alegeri. Cine câştigă guvernarea la anul, are şanse foarte bune să guverneze pentru opt ani. Obiectivul nostru este să acoperim aceste două guvernări, pentru ca în opt ani de zile tot ceea ce ne-am propus să facem, chiar poate fi făcut”, a spus Dragoş Tudorache.

Sursa foto: g4media.ro;

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.