PSD Teleorman, urări de ziua de naștere a „patriotului” Liviu Dragnea

Liviu Dragnea își sărbătorește prima zi de naștere în spatele gratiilor. Fostul șef al social-democraților împlinește astăzi 57 de ani. Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din luna mai, atunci când a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

De ziua lui, ”conducătorul iubit” nu a mai primit laudele de odinioară. Organizația din care provine, PSD Teleorman, a scris pe Facebook un mesaj în linia celor ceușiste, dar cuvintele s-au redus comparativ cu alți ani, atunci când Liviu Dragnea era ”pe cai mari”.

”Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA!

LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA!
Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, au scris cei de la Teleorman pe Facebook.

Anul trecut mesajul a fost mai consistent.

”La mulți ani, domnule președinte! LA MULȚI ANI, DE-AICI, DE-ACASĂ! Vă urăm mulți ani cu multă sănătate, multe bucurii și realizări atât în plan profesional, dar și personal! Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)! Continuați să rămâneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară! #curaj #determinare #pânălacapăt”, a scris pe Facebook organizația PSD Teleorman, în 2018.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.