Noi tensiuni în PSD. Dăncilă îl amenință cu excluderea pe Paul Stănescu!

0

Noi tensiuni in PSD inaintea instalarii Guvernului liberal. Viorica Dăncilă a anunțat, luni seara, că Paul Stănescu va fi exclus din PSD dacă va vota la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban. 

Viorica Dăncilă a anunțat, luni seara, intr-o emisiune TV, că Paul Stănescu va fi exclus din PSD, dacă va vota la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban.

Dăncilă l-a criticat în termeni vehemenți pe fostul său ministru, Paul Stănescu pe care l-a acuzat că declarațiile sale referitoare la învestirea guvernului PNL au creat confuzie în PSD.

„Dacă Paul Stănescu va participa la acest vot, categoric va fi exclus din partid. Paul Stănescu a venit cu o declarație care efectiv nu reprezintă poziția PSD și a creat confuzie. Cine nu va respecta decizia partidului de a nu participa la vot va fi exclus din partid. Deciziile partidului nu sunt deciziile mele. Am procedat cu mult echilibru și am cerut consensul colegilor mei, orice decizie s-a votat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liderul PSD Paul Stănescu a facut luni o declarație surprinzătoare despre noul Guvern. În timp ce pre;edintele PSD Viorica Dăncilă critică deschis guvernul propus de Ludovic Orban, Stănescu susține că noul guvern trebuie învestit.

„Pentru mine ca om politic și cetățean acest guvern trebuie învestit”, a declarat, luni, senatorul PSD Paul Stănescu.

Parlamentarii PSD nu vor fi prezenți în sală, la plenul reunit în care va fi acordat votul de învestitură pentru noul Executiv, a anunțat liderul social-democraților Viorica Dăncilă.

Sursa foto: flux24.ro;

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.