Cutremurele se țin lanț în România

0

Cutremur cu magnitudine aproape 4 în România marţi seară. Cel mai puternic cutremur de anul acesta din România a avut loc pe 3 septembrie în judeţul Buzău și a avut o magnitudinte de 4,5. Un alt cutremur puternic, de magnitudine 4,1, a avut loc pe 8 septembrie, tot în Buzău.

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs miercuri în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. Este al patrulea seism înregistrat în ultimele 24 de ore în zona seismică Vrancea.

Seismul s-a produs la ora 6.17, la adâncimea de 138 kilometri, având magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs în apropierea la 78 de kilometri est de Brașov, 89 de kilometri sud de Bacău, 103 kilometri nord-est de Ploiești, 120 kilometri vest de Galați, 124 kilometri nord-vest de Brăila, 156 kilometri nord de București, 170 kilometri nord-est de Pitești, 171 kilometri sud-vest de Iași, 189 kilometri est de Sibiu și 220 kilometri sud-vest de Chișinău.

Este al patrulea seism înregistrat în ultimele 24 de ore în zona seismică Vrancea. Celelalte trei cutremure au avut magnitudini de 3,1 2,5 și 3,8 și grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an, cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, s-a produs pe data de 3 septembrie, în zona seismică Vrancea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.