Ponta, convins că Guvernul Orban nu va trece de votul Parlamentului

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat la Romania TV că nu va vota un guvern liberal şi consideră că Executivul Orban nu va trece nici săptămâna viitoare.

„Nu putem să votăm un guvern liberal. Nu ştiu de ce e atata suparare. Ludovic Orban spunea că are suficiente voturi, dar eu cred că nu trece nici saptamana viitoare guvernul”, a punctat fostul premier Victor Ponta.

Liderul Pro România, Victor Ponta, crede că PSD va vota guvernul PNL, având în vedere că Iohannis şi Orban o preferă pe Dăncilă în turul 2. „Viorica Dăncilă e fericită că va rămâne cu PSD-ul”, a mai spus Ponta.

Victor Ponta se întreabă de unde au bani cei de la PNL bani pentru toate proiectele pe care vor să le preia de la fosta guvernare.

„Anul viitor mai trebuie cam 10 miliarde de euro. De unde iei banii aştia. Nu am văzut niciun proiect. S-ar putea să avem o guvernare la fel de rea ca şi pana acum”, a declarat liderul Pro România.

Victor Ponta se aşteaptă ca Orban să-i înlocuiască pe miniștri respinși în comisiile parlamentare. Fostul premier a mai spus că îl va vota în comisii pe fostul său ministru, Bogdan Aurescu, propus la Externe. „Sunt miniștrii care au probleme, la dezvoltare, la muncă, nu vom vota”, a precizat Ponta.

Luni, Victor Ponta a acuzat PSD și PNL de blat. Ponta a susținut că Iohannis face tot posibilul pentru ca Dan Barna să nu prindă turul II al alegerilor prezidențiale, dar și că Dan Barna a fost speriat cu dosarul de la DNA și scos din joc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.