Un fiu al lui El Chapo, baronul drogurilor din Mexic, eliberat de frica asasinilor plătiți!

0

Un fiu al lui El Chapo a fost arestat acum 2 saptamâni, insa a fost eliberat dupa cateva ore, de frică. 200 de asasini platiti au luat cu asalt orasul Sinaloa, luptandu-se cu fortele de ordine, rezultatul fiind de 14 morti si zeci de raniti.

In urma evenimentelor, chiar presedintele tarii a decis sa ii dea drumul lui Ovidio Guzman Lopez, pentru a evita alte victime. Decizia a fost una extrem de controversata, si a dus la adevarate scandaluri interne in Mexic, oamenii considerand ca guvernul nu ar trebui sa se lase condus sau intimidat de cartelurile de traficanti.

Lucrurile sunt mult mai calme in SUA, acolo unde El Chapo se afla dupa gratii dupa ce a primit inchisoare pe viata. Acesta a aflat de la avocatul sau despre evenimente, si a transmis un mesaj prin acesta. Traficantul a declarat ca se bucura ca fiul sau este in siguranta, si ca nu se teme niciun moment pentru el, stiind ca nu va putea fi tinut dupa gratii.

De asemenea, El Chapo a transmis ca isi iubeste copiii (toti 9) la fel de mult, chiar daca micutele gemene pe care le are cu Emma Coronel sunt preferatele lui.

Cu alte cuvinte, El Chapo cunoaste forta cartelului sau si stie ca oficialii mexicani nu au cum sa ii tina fiul dupa gratii, chiar daca acesta este un criminal si traficant de droguri!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.