Darren Cahill, extrem de dur cu Halep în timpul partidei cu Pliskova

0

Darren Cahill şi Simona Halep au avut un prim moment tensionat la un on-court coaching pe care fostul lider WTA l-a cerut în setul decisiv al partidei cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor 2019.

Momentul a avut loc la 3-2 pentru Pliskova în setul decisiv, atunci când Halep venea după trei game-uri pierdute.

„Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri! Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set?

Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi. Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi să continui aşa cum ai făcut-o în ultimele e game-uri şi nu ai nicio şansă. Aşa că măcar acordă-ţi o şansă şi intră din nou în meci! Fii tu însăţi! Joci destul de bine încât să fii din nou în postură câştigătoare, îţi pui din nou energia pe teren, o să câştigi acest meci! Am încredere totală! Ia punct cu punct! Ai de ales.

Este vorba de cum te defineşti tu ca sportiv şi ca şi concurent! Nici măcar nu e vorba despre rezultat aici, ci despre cum ai arătat în ultimele 15 minute. Aşa că, dacă eşti gata să o faci, fă-o! Hai!”, au fost cuvintele lui Darren Cahill.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.