Rodica Nassar o ironizează pe Sorina Pintea, ministrul demis al Sănătății

Share:

Sorina Pintea, ministru demis al Sănătății, a fost atacată de un important şef din PSD: „Nici hainele Valentino nu îi pot ajuta să-și depșească condiția!”, a susţinut Rodica Nassar, preşedintele PSD Sector 2, potrivit Romania TV.

Atacurile făcute de Rodica Nassar, președintele PSD Sector 2, și secretar de stat în Ministerul Sănătății, vin în contextul scandalurilor din ultima perioadă privind ONG-urile care ajută sistemul de sănătate, organizații cu care Sorina Pintea a intrat în coflict.

Recent, Rodica Nassar a avut o întâlnire cu reprezentații unor asociații din Italia, iar la final le-a mulțumim acestora pentru colaborarea cu Ministerul Sănătății, dar nu a uitat să-i transmită un mesaj și Sorinei Pintea: „Vizita lor s-a ridicat cu mult deasupra micimii unor oameni pe care nici hainele Valentino nu ii pot ajuta sa-și depășească condiția! Ba, dimpotrivă!”.

Vă reamintim că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a mers în august 2019, într-o vizită pe şantierul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, purtând o rochie roșie din mătase cu imprimeuri florale și dantelă creată de la Casa Valentino din colecția RED Valentino. Rochia se găseşte la vânzare pe site-urile de specialitatea la preţ 2.210 dolari.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.