Soția lui Gheorghe Dincă nu va fi urmărită penal

0

Procurorii DIICOT au făcut mai multe audieri în urma plângerii penale făcute pe numele soţiei lui Gheorghe Dincă, însă nicio mărturie nu indică o complicitate a Elenei Dincă cu soţul ei, informează Romania TV.

Apoi, au existat martori care au fost audiaţi şi care au susţinut că, familia lui Dincă este implicată într-o reţea de trafic de persoane.

Surse din anchetă spun că, dosarul este la un pas de clasare. Procurorii nu ar fi găsit piste care să o lege pe Elena Dincă (sursa foto: b1.ro) de dispariţia fetelor. Cel mai probabil, dosarul va fi clasat.

Între timp, Gheorghe Dincă rămâne după gratii, iar astăzi ar putea primi vizita soţiei sale la penitenciar. Pentru că în ultima vreme a tot avut probleme de sănătate, medicii i-au prescris tratament şi regim lui Gheorghe Dincă. Familia i-a pregătit pachet, cu brânză dietetică și iaurt. Gheorghe Dincă le-a dat indicaţii clare celor din familie să nu îl viziteze. Pentru că are nevoie de regim, soţia i-a pregătit un pachet special, cu mâncare de regim. De când a fost încarcerat, Gheorghe Dincă a acumulat kilogram după kilogram, iar asta îi afectează sănătatea. Colesterolul a crescut, iar acesta a decis ca trebuie sa slabeasca. Astfel, regimul alimentar trebuie compus din brânză dietetică, iaurt fără grăsime, carne pe grătar, pește. Pachetul în cantitate de 10 kg va ajunge în arest, la Dincă.

Tot în arest, Dinca primeşte și medicamente recomandate de medicul psihiatric după ce a mărturisit medicilor din închisoare că, înainte de a fi capturat, a întrerupt tratamentul timp de câteva luni.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.