Narcis Răducan a plecat de la FCSB

0

Narcis Răducan a anunțat pe pagina lui Facebook că a decis să renunțe la postul de director sportiv la vicecampioanei României. 

Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, a demisionat în această dimineață din funcția pe care o ocupa la vicecampioana României. Acesta venise la club în luna august a acestui an, după o altă demisie, a lui Mihai Stoica.

Explicația lui Narcis Răducan a fost: „Am avut o discuţie cu domnul Becali şi am simţit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproşat anumite chestii puerile. Printre care de ce nu m-am luat de arbitrii la meciul cu Chindia Târgovişte, de ce am spus că în Champions League nu se dădea penalty la Tănase şi că de ce am spus că CSA Steaua va avea mai mulţi fani dacă vor ajunge în Liga 1. Sunt motive puerile şi e inutil să le comentez!

Îi mulţumesc pentru această perioadă atât dânsului, cât şi celor de la echipă. Mă bucur că am pus umărul alături de colegii din staff şi de jucători să ducem Steaua (n.red. – FCSB) în fruntea clasamentului. Noi am luat-o din subsolul clasamentului şi-am dus-o din nou play-off. A fost o experienţă specială pentru mine! Le urez baftă şi viaţa merge înainte”.

Narcis Răducan a venit în august la FCSB, după plecarea lui Mihai Stoica de la echipă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.