Ponta îi va exclude de pe „trădătorii” din Pro România

0

Victor Ponta a vorbit luni seară, la Romania TV, despre votul de învestitură al guvernului Orban, care a fost sprijinit inclusiv de parlamentari ai propriului partid, PRO România.

„Eu si colegii care am ramas in PRO Romania, nu cei care au plecat astăzi, am considerat că acest guvern nu este suficient de crebil ca să merite votul nostru. Astă-seară arată totul ca in decembrie 2009. Şi atunci s-a pus tot aşa, un guvern cu forţa, iar apoi a venit o criză si totul a arătat foarte rău pentru români”, a declarat Victor Ponta, la Romania TV.

„Săptămâna trecută n-a fost niciun parlamentar PRO România care să se fi exprimat că doreşte să voteze guvernul Orban. Mi s-a mai întâmplat ca oameni apropiaţi să aiba alte alegeri. Îmi pare rău că au plecat din PRO România”, a mai spus Victor Ponta. Întrebat dacă i-a exclus pe cei trei, Ponta a spus: „Noi nu suntem cu excluderea. M-au informat că vor vota Guvernul Orban şi e normal că nu putem să rămânem în aceeaşi echipă”.

Parlamentarii vizaţi sunt Georgian Pop, Mircea Banias, Sorin Cîmpeanu, Damian Florea, Daniel Constantin, Emilia Meiroşu şi Liviu Ioan Balint. Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu sunt membri fondatori ai Pro România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.