Sfatul lui Boris Becker pentru Simona Halep

Share:

Boris Becker, legendarul jucător de tenis aflat pentru câteva zile în România, a identificat la Simona Halep o slăbiciune despre care nu s-a mai vorbit până acum.

Boris Becker crede că punctul nevralgic al Simonei Halep este că aceasta nu îşi dozează efortul în mod constant pe parcursul unui sezon.

„O cunosc pe Simona de mult timp, i-am comentat partidele, am văzut-o cum a câştigat Roland Garros anul trecut, iar anul acesta la Wimbledon. Din punct de vedere fizic, nu este cea mai înaltă sau rezistentă, dar este o jucătoare inteligentă. Mă bucur că Darren Cahill este, din nou, antrenorul ei. Darren este unul dintre cei mai buni antrenori din tenis.

Simona încă joacă la un nivel foarte înalt. Problema în cazul ei este organizarea pentru un sezon întreg. Pare că oboseşte în partea a doua a anului, pentru că aleargă mult pentru a câştiga partidele. Fizic şi mental oboseşte în partea a doua a anului. A fost şi accidentată şi nu are vigoare. Cred că Darren va monitoriza acest lucru şi va face un program eficient şi pentru a doua parte.

O iubesc, am vorbit mult cu ea, dar nu are nevoie de sfatul meu. Darren şi ceilalţi oameni din staff se preocupă suficient”, a declarat Boris Becker.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.