Noul ministru de Interne, Marcel Vela, declară război clanurilor mafiote și criminalității

Share:

Marcel Vela, noul ministru al Afacerilor Interne, a declarat, la preluarea mandatului, că își dorește profesionalizarea angajaților MAI. Marcel Vela vrea să deschidă un front de luptă total împotriva clanurilor mafiote și criminalității.

„La Ministerul Afacerilor Interne este un nou început. Aș dori să mulțumesc domnului prim-ministru și domnului președinte pentru nominalizare și susținerea de a fi în această nobilă misiune de ministru, în slujba poporului (…) Îmi doresc să fie toți angajații Ministerului Afacerilor Interne în slujba poporului cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen infractorilor clanurilor interlope și a tuturor acelora care pun în pericol siguranța viața și bunurile românilor. Am încredere că împreună vom face o lume mai bună și o Românie normală”, a spus Marcel Vela.

La preluarea mandatului de ministru al Internelor au fost prezenți și premierul Ludovic Orban și președintele României, Klaus Iohannis.

Marcel Vela, noul ministru, are 56 de ani, a fost secretar al Biroului permanent al Senatului și a avut trei mandate de primar al municipiului Caransebeș, în perioada 2004-2016.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.