Alexandru Cumpănașu aruncă bomba: Luiza Melencu, văzută în viață, s-ar prostitua în Italia!

0

Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de la Caracal în urmă cu şapte luni, a declarat la Romania TV că fiica sa a fost văzută în viaţă în Italia.

Luiza Melencu s-ar afla în zona oraşului Genova, din nord-vestul Italiei, unde se prostituează. Mama fetei a spus la că Luiza are acum părul vopsit în negru şi are un mic defect la nas, dar în rest semnalmentele corespund sută la sută.

„Ne-a contactat domnul Alexandru Cumpănașu şi ne-a arătat un filmuleț. Sunt trăsături asemănătoare. Un pic de dificultate la nas. Nu știu cât este de adevărat, dar nu cred să mai fie cum a plecat de acasă Luiza, asta suntem convinși.

Este vopsită în negru. Nu prea se vede chiar clar filmulețul şi nu se înţelege prea clar. Se oprește o mașină cu doi bărbați lângă ea și o întreabă cât este tariful. Fata răspunde că 30 de euro. Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați a întrebat-o: nu ești fata care este dispărută și o arată mereu la televizor? Asemănări are”, a declarat Monica Melencu, la Romania TV. Filmuleţul la care face referire mama Luizei are aproximativ două minute.

„După pozele care ni s-au arătat, eu pot să spun că este Luiza. Pe una dintre pozele pe care le-am văzut se vede foarte clar. E Luiza 200 la sută, nu sută la sută”, a declarat şi bunicul Luizei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.