Florinel Coman ar putea fi vândut de Becali cu 10 milioane de euro

0

Florinel Coman traversează o perioadă fastă. Este considerat de mulţi cel mai în formă fotbalist din Liga 1, iar jocul capital cu Suedia l-ar putea regăsi în primul 11. Este un meci în care calităţile arătate de atacantul de la FCSB, 21 de ani, viteză şi execuţie, ar putea fi decisive.

Încântaţi de valoarea arătată de Alexandru Mitriţă la New York City, un club din MLS este gata să achite 10 milioane de euro pentru Coman. Americanii sunt dispuşi însă să ofere şi un procent important dintr-un viitor transfer. Dacă îl dă cu 10 milioane de euro, Coman ar deveni cel mai scump fotbalist român vândut din Liga 1. Recordul este deţinut tot de echipa lui Becali, Nicolae Stanciu, dat cu 9.8 milioane de euro la Anderlecht.

Pentru Florinel Coman s-a vorbit chiar de un interes al lui Manchester City, dar Mirel Rădoi nu crede în această ofertă.

„Eu nu ştiu suma pe care a oferit-o, dar e adevărat că sunt în România cu un impresar din America. Sunt mai mulţi jucători care îl interesează, iar Florinel este printre ei”, a declarat Liţă Dumitru, prezent miercuri la Digi Sport Matinal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.