Cinci aspecte importante când dorești să vinzi cărțile pe care le deții

Share:

Anticariat-Carti.com achizitioneaza carti din categorii diverse, avand capabilitatea de a investi in stocuri de carti chiar si de mii de volume. Prin urmare, la anunturile de tipul „cumpar carti in Bucuresti” pot sa raspunda inclusiv persoanele juridice care dispun de un numar impresionant de carti. De astfel, clientii anticariatului online pot fi persoane fizice si juridice, deopotriva.

Conditiile esentiale pentru a deveni clientii Anticariat-Carti constau in urmatoarele aspecte:

Locul tranzactiei trebuie sa fie Bucuresti sau zonele limitrofe

Echipa de evaluatori se poate deplasa la orice adresa la care este solicitata in Bucuresti si in zonele din vecinatatea orasului. Intalnirea dintre profesionistii anticariatului si clienti se stabileste telefonic si tot telefonic se pot stabili coordonatele principale ale tranzactiei. Persoanele care raspund la anunturi de tipul „cumpar carti vechi” pot avea de vanzare un numar mai mare sau mai mic de volume, este recomandat sa il estimeze si sa il comunice achizitorilor de carte in timpul discutiei telefonice pe care o vor avea cu acestia.

Starea fizica a cartilor trebuie sa fie buna

Una dintre cele mai importante conditii de care depinde achizitionarea cartilor tine de modul in care acestea arata. Evaluatorii de la Anticariat-Carti.com nu cumpara volume cu pagini lipsa si nici volume ale caror coperti lipsesc. Justificat de astfel, avand in vedere ca scopul achizitiilor de carte este acela de a le repune la vanzare. In aceasta idee, vanzatorilor de carte li se recomanda sa faca o triere a volumelor de care dispun inainte de a se intalni cu reprezentantii antiacariatului.

Avantajele tranzactiilor de carte cu Anticariat-Carti

Sunt numeroase si pun confortul clientilor in prim plan. Este vorba atat de confort fizic, avand in vedere modul in care se desfasoara tranzactia, cat si confort psihic, indus de faptul ca vanzatorii de carte nu vor avea niciodata impresia ca urmeaza sa fie pacaliti – nu exista motive!

Intre cele mai importante avantaje ale serviciilor pe care Anticariat-Carti le ofera, se numara urmatoarele:

Program flexibil pentru intalniri

Majoritatea persoanelor care aleg varianta de a vinde cartile pe care le detin nu pot fi disponibile oricand pentru intalnirea cu evaluatorii. Au servicii si un program incarcat, de regula, de luni pana vineri. Politica pe care o are anticariatul online a fost implementata tinandu-se cont de acest aspect. Prin urmare, reprezentantii anticariatului se pot intalni cu clientii in fiecare zi din saptamana, de luni pana, inclusiv duminica, la ora pe care vanzatorii de carte o propun – inclusiv dupa 17:00.

Achizitiile includ orice domeniu de carte

Un alt avantaj notabil consta in faptul ca evaluatorii nu vor refuza niciun domeniu de carte, achizitionand de la beletristica, la stiinte si arte, carti cu orice subiect. De asemenea, acestia cumpara de la carti rare, tiparite cu zeci de ani in urma, pana la carti tiparite recent. In mod evident, vor pretui mai mult o carte rara si veche, decat o carte recenta.

Pretul este corect si negociabil

Nu in ultimul rand, pretul propus clientilor este corect. Mai mult de atat, acesta se poate negocia, clientul fiind cel care are ultimul cuvant de spus – va vinde sau nu va vinde cartile de care dispune!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.