Orban susține că Iohannis va câștiga al doilea mandat „la o diferență foarte mare”

0

Ludovic Orban, preşedintele PNL, susţine că toate cercetările sociologice făcute începând cu trei luni înainte de alegeri arată că actualul preşedinte al ţării va câştiga al doilea mandat „la o diferenţă foarte mare, cu orice candidat”.

„Toate cercetările sociologice care le-am făcut începând cu trei luni înainte de alegeri au indicat foarte clar că preşedintele Iohannis câştigă în turul doi la o diferenţă foarte mare, cu orice candidat”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, marţi seară, la Romania TV.

Premierul a catalogat drept „temă falsă” cea privind dezbaterea la care Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis, liderul PNL spunând că „ambii candidaţi sunt foarte bine profilaţi”, iar alegătorii au discernământ şi pot alege şi în afara dezbaterii.

„Lovitura finală va fi dată de românii, românii sunt în măsură să decidă pentru că au discernământ, ştiu despre ce e vorba”, a spus Orban.

„Ce să discutăm cu ei? Ei să spună minciună după minciună şi noi să spunem adevărul: poţi să cântăreşti egal?”, a spus Ludovic Orban.

Primul ministru, Ludovic Orban, a criticat-o, la rândul său, pe Viorica Dăncilă pentru faptul că nu a mers la consultări la Cotroceni şi nu s-a consultat cu şeful statului nici pe tema nominalizării pentru funcţia de comisar european din partea României.

„Nu pot să-i zic lui Iohannis să se ducă la o dezbatere cu Dăncilă. Dar ce, Dăncilă a fost la consultări la Cotroceni?”, a mai spus Orban.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.