Perechea Tecău-Rojer, victorie în grupa Max Mirni din Tuneul Campionilor

0

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, favorită 6, a învins, miercuri, echipa columbiană Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, favorită principală, în grupa Max Mirni din cadrul Turneului Campionilor.

Horia Tecău a obţinut o victorie importantă miercuri, la Turneul Campionilor. Alături de Jean-Julien Rojer, constănţeanul a câştigat cu 6-2, 5-7, 10-8 meciul jucat columbienilor Cabal și Farah, câştigătorii ultimelor două ediţii. De asemenea, sud-americanii s-au impus anul acesta la Wimbledon şi US Open, performanţa perechii româno-olandeze fiind cu atât mai mare.

Tecău şi Rojer trebuiau neapărat să învingă pentru a păstra şanse la calificarea în semifinale, iar meciul a fost pasionant. Au câştigat primul set într-o jumătate de oră, scor 6-2, iar în al doilea s-au înclinat pe final, scor 5-7.

Super tie-break-ul a fost plin de emoţii, Tecău şi Rojer conducând cu 4-0 şi 6-2, dar fiind egalaţi, la 6 şi la 8. În final au câştigat meciul, după o oră şi jumătate. Vineri, Tecău şi Rojer vor juca pentru calificarea în semifinale contra francezilor Nicolas Mahut şi Pierre Hugues Herbert.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.