Scandal uriaș la Rapid. Daniel Pancu și Florin Manea, la un pas de bătaie!

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a intrat în conflict cu Florin Manea (43 de ani), managerul sportiv al giuleștenilor. Cei doi au ajuns să se înjure și să se bată!

Daniel Pancu suspectează că Florin Manea îl „lucrează” cu jucătorii străini pe care i-a adus pentru a-l demite. După înfrângerea de la Snagov, 2-3, Pancu l-a sunat pe președintele Ovidiu Burcă și i-a transmis că mai rămâne la Rapid doar dacă jucătorii aduși de Manea sunt daţi afară.

De partea cealaltă, Manea s-a enervat cumplit: „Eu sunt mai rapidist decât toată lumea de aici! M-am născut în Giulești! Cum îndrăznește Pancu să îmi spună mie că aș încerca vreodată să lucrez împotriva clubului în care m-am născut și la care tata a stat cu sufletul toată viața?”.

Un alt episod șocant pe care Florin Manea l-ar fi povestit apropiaților săi a fost un conflict fizic avut cu Daniel Pancu, scrie GSP. Aflați la un spriț cu toată conducerea, Pancu, în stare de ebrietate, l-ar fi înjurat de morți pe fiul regretatului Nae Manea, iar acesta ar fi reacționat extrem de violent: „Tata e în pământ și tu mă înjuri de morți? Ieși afară acum!”. În momentul în care cei doi au ieșit din local, Manea i-ar fi dat un pumn lui Pancu, acesta ar fi căzut, iar managerul a plecat acasă. Trezit din euforie, Pancu s-a dus acasă la Manea să îi ceară iertare. Într-un final, Florin i-ar fi acceptat scuzele și l-ar fi primit să doarmă la el acasă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.