Marius Baciu, eliberat după trei ore de audieri. Ce acuzații îi sunt aduse…

Marius Baciu (44 de ani), antrenorul echipei Turris Turnu Măgurele, reținut de trupele DIAS după meciul cu Sportul Snagov (3-2) a fost eliberat după trei ore de audieri.

Marius Baciu a fost acuzat de părintele unui jucător că ar fi luat bani să favorizeze un junior când o antrena pe Daco-Getica București.

„Am fost într-o situație jenantă și chiar nu credeam că pot să fiu eu învinuit pentru asemenea lucruri. Am rămas cu gura căscată. Sunt un om care sunt contra mafiei pariurilor, pentru că mi-a fost frică să nu se ajungă la asemenea probleme. N-am intrat eu în vreo casă de pariuri. Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri. Eu am investit într-o școală de fotbal și nu mi-am favorizat nici propriul copil. Am investit foarte mulți bani și să ajung eu să fiu învinuit că aș fi luat bani e strigător la cer. M-am speriat foarte tare, pentru că nu știam despre ce e vorba. Am fost comunicativ și le-am explicat cu sufletul ceea ce s-a întâmplat. În situațiile astea trebuie să fii just. Eu cred că sunt și am fost un om corect și curat din orice punct de vedere. Aș vrea să vedeți persoana care m-a reclamat și să trageți concluziile”, a spus Marius Baciu.

„Nimic din ceea ce s-a menționat în presă nu este adevărat. Nu este nicio legătură cu vreo mafie a pariurilor. Nu există nicio acuzație în acest sens. Este destul de facil pentru noi să demontăm acuzația. Nu există vreo probă că domnul Baciu ar fi săvârșit vreo faptă penală. Nu are niciun fel de măsură preventivă. A fost o declarație în care a prezentat care este poziția sa și cu siguranță se vor continua cercetările, pentru a demonstra că dumnealui este nevinovat”, a spus și avocatul lui Marius Baciu, Vlad Hosu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.