Antoneta Ioniță (PNL): PSD și Viorica Dăncilă trăiesc, în campanie, din fake-news

0

În lipsa argumentelor, PSD se ocupă în campanie de fake-news, promovând mesaje mincinoase despre președintele Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă, oricât ar încerca, nu are nici o șansă să-l coboare pe Klaus Iohannis la nivelul ei. Candidatul PSD pentru Președinție a avut la îndemână mandatul de premier să dovedească că merită să fie om de stat. Lucru pe care nu l-a dovedit, însă a demonstrat, din nefericire, că poate folosi în campanie știri false despre Klaus Iohannis!

Pentru români sunt importante deciziile pe care le ia actualul Guvern, nu abordările derizorii de campanie pe care le are Viorica Dăncilă.

Guvernul PNL pregătește rectificarea bugetară, cât și bugetul de stat pentru anul 2020. Toate acestea, cu scopul de a  evita intrarea unor autorități locale în incapacitate de plată și de a oferi, prin bugetul anului viitor, stabilitate și predictibilitate economiei. De asemenea, Executivul nu va ezita să prezinte publicului dezastrele lăsate în urmă de PSD și Viorica Dăncilă: gaura bugetară este enormă,  fiind posibil ca deficitul să atingă 4% din PIB. PSD a făcut o risipă de bani  pe care a ascuns-o de ochii românilor. În fiecare zi sunt descoperite noi „bombe” lăsate de pesediști în urma lor. Acestea sunt realități, nu fake-news de tip PSD.

PSD să explice cu argumente, nu cu sloganuri sau știri false, de ce finanțele statului sunt în „piuneze”, doamna Dăncilă!

Antoneta Ioniță

Deputat PNL

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.