Frontul Demnității și Identității Naționale o susține pe Viorica Dăncilă în finala prezidențială

0

Frontul Demnității și Identității Naționale promotor al unei doctrine populare românești cu orientare naţională, socială și creştină, își exprimă susținerea și îi îndeamnă pe membrii şi simpatizanţii săi să voteze cu doamna Viorica Dăncilă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie.

Doamna Viorica Dăncilă este singurul candidat care a dovedit consecvență în promovarea valorilor comune privind economia socială de piaţă, dreptul poporului român la prosperitate și demnitate, dreptul la diferenţă, libertate de conştiinţa și religioasă, respectarea tradiţiilor şi valorilor naţionale, caritate, justiţie, pace socială și dreptul celor nevoiași la o viață mai bună.

FDIN invită membrii și simpatizanții săi, dar și pe toți cei care cred în demnitatea și valorile poporului român, să se prezinte la vot duminică 24 noiembrie 2019 și să voteze în cuget românesc: VIORICA DĂNCILĂ.

Avem încredere că prezența Doamnei Viorica Dăncilă în înalta funcție de Președinte al României va asigura un climat de unitate și pace poporului român și o poziție demnă și respectată a țării noastre în cadrul Comunității Europene și Internaționale.

Biroul de Presă al FDIN

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.