Pițurcă nu vrea să antreneze echipa națională

Victor Piţurcă, antrenorul Universităţii Craiova, a declarat că este exclus ca el să revină în postul de selecţioner al echipei naţionale a României în acest moment.

Întrebat ce părere are despre faptul că Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, l-a nominalizat ca înlocuitor al lui Cosmin Contra, Victor Piţurcă a răspuns: „Nu mă surprinde că m-a nominalizat, dar nu vreau să mă nominalizeze nimeni pentru că e exclus ca eu să vin la echipa naţională în momentul ăsta. Nu are rost. Eu nu vreau numai titlul cu Craiova, vreau şi rezultate în continuare…. Dar indiferent ce se întâmplă, şi dacă plec de la Craiova acum, nu e momentul să vin la naţională. Sunt alţi antrenori… cei care decid sunt cei de la federaţie, ei îşi asumă numirea. E în joc şi cariera celor care conduc FRF, pentru că atâta timp cât nu ai rezultate cu echipa naţională e foarte greu. Mai ales din punct de vedere financiar. Aşa că ei sigur analizează şi vor lua o decizie bună sper eu”.

Victor Piţurcă s-a arătat deranjat de criticile presei şi ale altor antrenori a adresa lui Cosmin Contra, care, în opinia sa, a făcut lucruri foarte bune la naţională în condiţiile date. „Nu vreau să comentez de meciul cu Spania, pentru că pe mine m-a deranjat foarte mult mass-media cum s-a comportat cu Cosmin Contra. Adică şi mass-media are partea ei de vină, pentru că atunci când a venit Contra la naţională l-a dorit foarte mult. Un antrenor fără foarte multă experienţă la acest nivel din punctul meu de vedere a făcut lucruri foarte bune.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.