Teodorovici, noi ironii la adresa ministrului Cîțu

0

Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, spune despre actualul ministru, Florin Cîţu, este un ”pseudo-ministru”, care şi-a permis să implice în ”răfuielile politice” profesioniştii din finanţe. ”Jalnic, domnule pseudo-ministru”, spune Teodorovici.

Eugen Teodorovici a reacţionat după ce actualul ministru al Finanţelor a anunţat că va merge la moţiunea care-l vizează cu directorii care au lucrat cu fostul ministru şi cu Vâlcov la buget.

Într-o postare pe Facebook, fostul ministru a scris: „I-am cerut pseudo-ministrului Vasile Cîţu să prezinte public dovezi şi probe pentru afirmaţiile halucinante legate de existenţa unor bugete paralele, unor «găuri» bugetare şi a unor grupuri infracţionale în Finanţe. În replică, astăzi s-a grăbit să afirme că va aduce directorii din Ministerul Finanţelor Publice şi din ANAF să prezinte ei, într-o conferinţă de presă şi în Parlamentul României, cu ocazia moţiunii simple, toate informaţiile şi documentele oficiale legate de bugetul ţării.

Pseudo – ministrul Vasile Cîţu chiar nu înţelege că funcţionarii publici nu trebuie implicaţi în răfuielile sale politice pentru că ei nu sunt nici pesedişti, nici penelişti! Ei sunt profesionişti!. JALNIC, domnule pseudo-ministru…. JALNIC! Eu nu mi-am permis să-i implic pe oamenii din administraţie în niciuna din cele cinci moţiuni simple îndreptate împotriva mea. La moţiune sigur vei veni singur! Fără abuzuri la adresa oamenilor din Finanţe!”.

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a scris, tot pe Facebook după ce PSD a anunţat o moţiune simplă împotriva sa, că va aduce în Parlament toţi directorii care au lucrat cu fostul ministru şi cu Darius Vâlcov la buget, rectificare şi la strategia fiscală şi vor demonstra că Dăncilă şi Teodorovici ştiau din martie că vor depăşi ţinta de deficit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.