Theodor Paleologu va vota cu Klaus Iohannis în turul II al prezidențialelor

Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru președinție în primul tur, a anunțat cum va vota duminică: împotriva Vioricăi Dăncilă. 

Theodor Paleologu, care a candidat pentru președinție din partea PMP, spune că va merge la vot duminică. La o zi după primul tur anunțase că nu va merge să voteze la turul doi al prezidențialelor dacă nu va exista o dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

„Dacă nu există nicio dezbatere electorală pur și simplu consider că cei doi candidați și-au bătut joc de noi. Nu se pune problema să-mi bat joc de vot validând oameni care-și bat joc de democrație”, a declarat Theodor Paleologu în prima zi după primul tur, pe 11 noiembrie.

Theodor Paleologu va vota împotriva Vioricăi Dăncilă și se așteaptă ca majoritatea celor care au optat pentru el în primul tur al alegerilor să îi urmeze exemplul.

Theodor Paleologu mai spune că se așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să câștige în fața candidatului PSD cu un ”scor zdrobitor”.

”Duminică îmi voi exercita dreptul de vot. Nu voi vota pentru. Voi vota împotrivă: împotriva doamnei Dăncilă. Repet ce am spus mereu: în primul tur alegi, în al doilea elimini. N-am niciun dubiu că majoritatea covîrșitoare a celor care m-au votat au luat deja aceeași decizie pe cont propriu. Mă aștept la un scor zdrobitor”, a scris Paleologu, pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.