Nicușor Dan și-a prezentat Programul pentru București

Nicuşor Dan, deputat independent, şi-a lansat marţi Programul pentru Bucureşti, cu care vrea să candideze la Primăria Capitalei. Viziunea sa pentru Capitală este prezentată pe site-ul nicusordan.ro şi va fi supusă dezbaterii publice, cu cetăţenii, dar şi cu specialiştii.

Site-ul de campanie include viziunea lui Nicuşor Dan în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor legate de sistemul centralizat de încălzire, mobilitate urbană, poluare, consolidarea clădirilor cu risc seismic, infrastructura de sănătate, de educaţie şi servicii sociale.

„Trebuie să facem din Bucureşti un oraş în care oamenii să aibă bucuria de a trăi. Trebuie să facem din Bucureşti un oraş prietenos cu copiii, pentru că el nu este. Trebuie să facem din Bucureşti un oraş al îmbătrânirii decente, pentru că nu este, în momentul acesta. Trebuie să îmbunătăţim considerabil activitatea culturală a acestui oraş şi trebuie să facem din cartiere locuri în care oamenii, după ce ajung de la muncă, să aibă tot ce le trebuie pentru a avea o viaţă completă, să nu trebuiască să vină în centru, ca să vadă o piesă de teatru, de exemplu”, a declarat Nicuşor Dan marţi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.