Rareș Bogdan declară război pensiilor speciale ale parlamentarilor

0

Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat la Romania TV consideră că vor reuşi să realizeze alegerile anticipate. De asemenea, liderul liberal anunţă că va elimina pensiile speciale ale parlamentarilor.

„Eu cred ca vom reuşi să facem alegeri anticipate. Rămâne să facem o majoritate. Preşedintele are forţa necesară să sprijine un astfel de mers. Alegerile anticipate sunt cea mai bună soluţie pentru a se pune ordine şi în Parlament. Acum există o coaliţie din 8 formaţiuni politice. E o misiune grea pentru actuala guvernare. E greu ca Orban să-şi pună în practic toate politicile în contextul actual al Parlamentului”, a declarat Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele partidului național liberal a declarat la România TV că zilele în care parlamentarii mai primesc pensie specială sunt numărate. „Daca pensiile speciale sunt problema, eu oricum vreau sa le tai pensiile speciale. Eu spun clar, am zis niste lucruri pe care le voi pune in aplicare cu orice risc. Daca pentru asta opresc anticipatele, daca asta este motivul, oricum le voi taia”, a punctat Rareş Bogdan.

Traian Băsescu a declarat că acest obiectiv e sortit esecului. Pentru ca nu va vota Parlamentul. Daca nu ai mandat intreg ca parlamentar iti pierzi pensia. Eu nu beneficiez de pensie parlamentara. Nu am avut niciunul intreg.

De asemenea, Ludoviv Orban a precizat că „Noi nu respingem ideea de alegeri anticipate, însă romanii trebuie sa stie f clar ce prevede constitutia. Trebuie dizolvat Parlamentul. Pentru a dizolva Parlamentul trebbuie respinse 2 guverne succesive. Preferinta este pentru anticipate, dar ne asumam raspunderea guvernarii.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.