Sandu Lungu continuă să facă ravagii în ring

0

Sandu Lungu continuă să-și spulbere adversarii în ring și la 45 de ani. În direct la Digi Sport, în gala de kickbox Colosseum, „Muntele Bihorului” l-a spulberat pe Bradost Bradosti, mai tânăr cu 14 ani și mai ușor cu 62 de kilograme.

Sandu Lungu a avut o apariție spectaculoasă în ring, cu un coif de cavaler templier. Bihoreanul de 160 de kilograme l-a trimis prima dată la podea pe englezul de 31 de ani după numai 42 de secunde.

După ce a trecut de numărătoarea arbitrului, englezul a fost din nou făcut knock down după alte câteva secunde, când practic s-a lăsat singur în genunchi, la o serie de croşee date de Sandu. S-a ridicat şi de această dată după numărătoarea arbitrului, însă nu a mai rezistat mult. Un croșeu de dreapta trimis de uriașul Lungu a explodat în tâmpla lui Bradosti, care s-a prăbușit la podea cu fața în jos.

La o asemenea cădere, de obicei e ceva destul de grav, iar medicii au sesizat asta imediat și s-au grăbit să-i de aprimul ajutor. Englezul însă și-a revenit, cu toate că era serios avariat și amețit, după „ciocanul” primit de la român. În total, meciul a durat 87 de secunde.

După acest meci, Alexandru Lungu a ajuns la 7 victorii în kickbox, dintre care 4 obținute prin KO și două înfrângeri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.