Liberalii vor să preia șefia celor două Camere

0

Klaus Iohannis pune din nou presiune pe liberali. Şeful statului a păşit din nou pragul PNL, în calitate de invitat-surpriză. De data asta, a participat la şedinţa conducerii centrale. Şeful statului le-a cerut liderilor PNL să continue bătălia cu PSD, și, potrivit unor surse liberale, să preia conducerea Parlamentului.

Klaus Iohannis le-a cerut liderilor PNL să nu se mulţumească doar cu victoria de la alegerile prezidențiale şi să se ferească de pericolul aroganţei. ”Să nu ne culcăm pe-o ureche că am câștigat. Românii nu ne-au votat doar ca să-i schimbe pe cei de la PSD, românii așteaptă soluții” le-a spus preşedintele liderilor PNL, potrivit unor surse participante la discuţii.

Sursele citate spun că, președintele a subliniat în faţa liderilor PNL să nu uite că adevăratul lor adversar e PSD, nu USR. În plus, a pledat, din nou, pentru alegerile anticipate şi alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Iohannis le-a mai spus liberalilor că partidul e în prezent la 35 – 40% intenție de vot în toate sondajele și le-a solicitat parlamentarilor PNL să susțină total guvernul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.