Ciolacu l-a iertat pe Bădălău

Marcel Ciolacu declara că el a fost cel care a propus ca Niculae Bădălău să nu mai facă parte din niciun for de conducere centrală a partidului, în urma jignirilor la adresa românilor din diaspora, dar se pare că asta nu-l împiedică pe liderul interimar al PSD să se afişeze alături de Bădălău la petreceri.

Senatorul Niculae Bădălău a petrecut alături de prieteni şi familie, cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani. Acesta a publicat pe Facebook zeci de la fotografii de la eveniment, inclusiv alături de Marcel Ciolacu şi Marian Mina, preşedintele CJ Giurgiu, cel care i-a luat locul în conducerea centrală a PSD.

„Ce poate fi mai frumos la ceas aniversar, decât sa fii înconjurat de familie și de prietenii de o viață? Vă mulțumesc din inima tuturor pentru prezență și pentru urări și îmi doresc să rămânem o mare familie unită în jurul idealurilor social-democrate, pentru români și pentru România!”, a scris Nicolae Bădălău, pe Facebook.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a fost încentrul unui uriaş scandal zilele trecute, când a afirmat că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de diaspora, în străinătate fiind domiciliaţi doar 700.000 de români, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

După acest incident, Niculae Bădălău nu mai are funcție în cadrul conducerii interimare a PSD, dar rămâne liderul PSD Giurgiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.