Incident armat într-un spital din Cehia. Șase persoane, ucise!

0

Mai multe persoane au fost ucise în timpul unui incident armat marţi, la un spital din oraşul Ostrava, situat în nord-estul Cehiei, a anunţat ministrul de interne ceh, Jan Hamacek.

Se pare că atacatorul s-a sinucis. Poliţia cehă a anunţat marţi că un bărbat s-a împuşcat în cap în interiorul unui automobil căutat în cadrul operaţiunii lansate după atacul comis la spitalul din Ostrava. ”Poliţia a găsit maşina, s-a auzit o împuşcătură din locul respectiv. Stabilim identitatea bărbatului care s-a împuşcat în cap înaintea acţiunii poliţiei”, a scris pe Twitter poliţia cehă. Poliţia era în căutarea unui automobil Renault Laguna de culoare argintie.

Potrivit presei din Cehiai, atacul a avut loc în jurul orei locale 07:00 (ora 08:00, ora României). Spitalul respectiv se află în campusul Universităţii din Ostrava.

Poliţia cehă a menţionat că şase persoane au murit în acest incident. Pe contul său de Twitter, poliţia anunțase că a fost declanşată operaţiunea de căutare a suspectului. Acesta avea o înălţime de aproximativ 1,80 m şi purta o geacă roşie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.