Maria Grapini, Ambasador al Excelenței!

0

Consiliul pentru Excelența Timișoarei, reunind Academia Română Filiala Timiș, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, în asociere cu MLNR și Asociația Timisensis organizează, sâmbătă, 14 decembrie, un eveniment de marcă pentru Timișoara, numit Gala Excelenței Bănățene.

În cadrul acestui eveniment extraordinar, europarlamentarul Maria Grapini va primi distincția de Ambasador al Excelenței, în semn de recunoștință și apreciere pentru susținerea unei culturi a excelenței în Timișoara și Banat, sub egida „Valorile Timișoarei și oamenii ei.”.

„E un premiu mai mult decât onorant, mulțumesc inițiatorilor! Voi fi prezentă la evenimentul de gală de la Timișoara pentru a le mulțumi și personal celor care au decis să-mi confere această distincție. Pe viitor, îi asigur pe toți cei din comunitatea în care îmi duc viața, alături de familie, copii, nepoți, că mă voi strădui să păstrez ștacheta la nivelul extraodinar, impus de acest premiu!”, a transmis, de la Bruxelles, europarlamentarul Maria Grapini.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.