Cărturești a deschis o nouă librărie în Capitală, în București Mall

0

Joi 12 decembrie, Cărturești a deschis o nouă librărie în capitală, la primul etaj al București Mall. Cărturești Vitan ridică la 36 numărul librăriilor din portofoliul Cărturești, care încheie anul cu cea mai mare extindere de până acum: 11 noi librării au fost deschise în 2019, dintre care una în afara țării, la Chișinău.

Noua librărie este o continuare a eforturilor Cărturești de a ajunge mai aproape de cititori, deschizând în cartierele Bucureștiului spații prietenoase, care încurajează lectura și socializarea în jurul cărților și al obiectelor frumoase. Cărturești Vitan a fost gândit ca un spațiu în care iubitorii de povești, muzică și obiecte de design pot să petreacă ore întregi.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri: surprize pentru cei mici, dar și 500 de magneți Cărturești în ediție limitată, cu mesajul „În această casă se citește” au fost pregătiți pentru primii cititori care trec pragul librăriei.

Noul Cărturești măsoară 430 mp și găzduiește pe rafturi peste 22.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni.

Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov, Oradea și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.
DESPRE CĂRTUREȘTI
Cărturești este prima librărie-concept din România, deschisă la finalul lui 2000 și dedicată unei noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţii şi a produselor culturale. Devenit cel mai important lanț de librării de pe piața din România, Cărturești are în prezent 36 de spații care redefinesc ideea de librărie. Printre librăriile flagship ale brandului se numără Cărturești Carusel, inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, Cărturești Verona, cel mai mare spațiu dedicat lecturii și ofertei de carte din București sau Cărturești Modul, o librărie de cultură vizuală care aduce în plus o grădină interioară, o galerie de artă contemporană și o cafenea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.