Ramona Ioana Bruynseels își face partid

0

Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat la președinție, pregătește un nou partid politic, social liberal, care se va axa, între altele, pe sprijinirea capitalului autohton și atragerea de noi investiții, politici sociale, diaspora și renașterea patriotismului, cu care vrea să participe la alegerile locale și parlamentare.

La inceputul lunii decembrie, fosta candidata la presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, a anuntat inceperea unui proiect despre care afirma ca este dedicat oamenilor si tarii.

Vineri, Ramona Ioana Bruynseels a declarat: „Sunt in curs de inregistrare a primului pas din proiectul meu – infiintarea asociatiei POT (Pentru Oameni si Tara), care va avea preocupari civice si va urmari asezarea ideii de excelenta in politica, de pregatire a politicienilor nu neaparat tineri si din orice partid si implementarea de proiecte concrete si atragere de fonduri”.

Asociatia va fi deschisa tuturor celor care doresc sa activeze in calitate de voluntari si nu neaparat si, prin ea, vor fi demarate mai multe proiecte.

Pasul urmator va fi inregistrarea unui nou partid: „Vom inregistra o noua miscare politica, ce va fi condusa de subsemnata. Asta pentru ca ne-am consultat votantii. Oamenii care m-au votat sunt mai loiali si foarte incarcati de pasiune.

Mi-au spus: ‘Sa nu mergeti in niciunul dintre celelalte partide, sa va faceti propriul partid, pentru ca asa veti castiga mai multi sustinatori si veti vedea ca asa veti creste’. Dorind sa raman pe scena politica si sa raspund asteptarilor lor, am mers pe ideea formarii unui nou partid”.

Ea a precizat ca exista deja un colectiv din care fac parte oameni care au mai activat in politica, insa nu la un nivel recunoscut, si oameni noi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.