Schimb de replici între Iohannis și Firea pe tema „problemelor Capitalei”

0

Gabriela Firea îi răspunde preşedintelui Klaus Iohannis care a declarat că Bucureştiul „nu este un oraş bine pus la punct”. Primarul general a explicat că PNL nu este ”absolut deloc Albă ca Zăpada în ceea ce priveşte gravele probleme ale Capitalei”.

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat luni, înainte de şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România, că Bucureştiul ”nu este un oraş bine pus la punct”.

„Domnul preşedinte are dreptate, Capitala nu e în acest moment un oraş pus la punct, pentru motivul foarte întemeiat că 30 de ani nu s-au făcut acele investiţii necesare pentru Capitală (…) I-aş transmite domnului preşedinte al ţării faptul că partidul domniei sale nu este străin de lucrurile negative care s-au întâmplat în Bucureşti şi nu e absolut deloc Albă ca Zăpada în ceea ce priveşte gravele probleme ale Capitalei, pentru că membrii PNL au condus, atât regia de termoficare din cauza căreia suferim şi acum, membrii PNL au condus destinele acestui oraş, pentru că au avut ani de zile majoritatea în Consiliul General”, a afirmat Gabriela Firea.

Gabriela Firea susţine că membrii PNL „au făcut rău acestui oraş prin faptul că au susţinut anumite firme private care au avut contracte cu Primăria Capitalei în defavoarea cetăţenilor”.

„PNL a avut chiar un primar general plin, nu doar consilieri generali, membri în CA şi manageri din partea PNL, domnul Răzvan Sava a fost aproape un an primar general interimar, membru PNL, după ce s-a întâmplat cu domnul Sorin Oprescu. Într-un an de zile, domnul primar general PNL Răzvan Sava nu a făcut nicio investiţie”, a mai declarat Gabriela Firea.

„Capitala nu este un oraş bine pus la punct”, a declarat, luni, Klaus Iohannis.

În replică, primarul general, Gabriela Firea, l-a invitat pe Klaus Iohannis să candideze la funcţia de primar al Capitalei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.