What’s Up scapă de controlul judiciar

Share:

What’s Up a contestat măsura controlului judiciar şi a avut câştig de cauză. Artistul a fost ridicat de poliţişti acum câteva ile, după o altercaţie cu iubita lui, Alice Badea.

What’s Up, pe numele real Marius Marian Ivancea, nu mai are nicio restricţie după ce procurorii i-au făcut dosar penal pentru ultraj. Magistraţii au decis să-i ridice lui What’s Up măsura controlului judiciar, iar artistul nu mai are nicio restricţie: poate părăsi ţara în cazul în care de sărbători are concerte în afara graniţelor, potrivit Romania TV.

Marţi, 10 decembrie, procurorii au hotărât ca What’s Up să fie pus sub control judiciar în dosarul de ultraj. Potrivit legii, artistul era obligat să meargă în fiecare lună la Poliţie pentru a semna într-un catastig, ca dovadă că nu fuge de răspunderea penală şi că se află în ţară. În cazul în care nu se supunea măsurii, controlul judiciar s-ar fi transformat în arest preventiv.

What’s Up a fost implicat într-un scandal monstru cu iubita sa, Alice Badea. După mai multe discuţii aprinse, fata a sunat la 112. De acolo până la dosarul de ultraj a fost doar un pas, dat fiind faptul că artistul a fost recalcitrant cu poliţiştii. Ulterior, Alice Badea a spus că What’s Up a fost bătut de poliţişti: „Era foarte supărat că l-au lovit foarte tare şi zicea că înţelege că a greşit”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.